Nya priser på slakt, styckning och paketering kommer att gälla
från den 1 februari 2022.
Får | 500 kr/st |
Lamm | 400 kr/st |
Gris + Sugga | 5 kr/kg, minst 450 kr/st |
Linderödsgris | 7 kr/kg, minst 550 kr/st |
Nöt, upp till 200 kg | 1750 kr/st |
Nöt, över 200 kg | 1750 kr + 5 kr/kg för vikt över 200 kg |
Highland cattle, upp till 200 kg | 2000 kr/st |
Highland cattle, över 200 kg | 2000 kr + 5 kr/kg för vikt över 200 kg |
Lamm, endast stycknig | 13 kr/kg, minst 300 kr/st |
Lamm, styckning, paketering och märkt | 21 kr/kg, mins 400 kr/st |
Lamm, styckning vid delning, 1/2 lamm /låda | 50 kr/halva |
Återtag och saltning av skinn | 50 kr/st |
Lammorgan, EJ paketerat | 25 kr/djur |
Lammorgan, paketerat | 50 kr/djur |
Nöt, endast styckning | 13 kr/kg |
Nöt, styckning, paketering och märkt | 21 kr/kg |
Återtag och saltning av skinn | 250 kr/st |
Nötorgan, EJ paketerat | 50 kr/djur |
Nötorgan, paketerat | 21 kr/kg |
Gris, endast styckning | 13 kr/kg |
Gris, styckning, paketering och märkt | 21 kr/kg |
Grisorgan, EJ paketerat | 25 kr/djur |
Grisorgan, paketerat | 50 kr/djur |